Integritetspolicy

Inledning
Vi på Totem.com.pl behandlar och skyddar dina uppgifter med stor omsorg. Härmed vill vi visa på vilket sätt vi samlar och använder dina personuppgifter.

Varför och hur vi bearbetar dina uppgifter
I vår verksamhet samlar vi personuppgifter i följande syften:

1. Marknadsföring
Här samlar vi uppgifter med hjälp av: kontaktformulär på vår hemsida, mejl som skickas till oss, kontakter under bokmässor, visitkort.
Vårt syfte är att informera om nyheter i våra erbjudanden i form av nya produkter, tjänster och teknologi på Totem.com.pl.
Man lämnar sina uppgifter frivilligt. Lagrummet här är laglig rätt av Totem.com.pl eller kundens medgivande. Totems rätt innebär direkt marknadsföring av våra tjänster eller information som, vi tror, mottagaren blir intresserad av.
Dessa uppgifter använder vi tills mottagaren inte längre önskar det. Man kan stoppa det när som helst genom att skicka mejl till rodo@totem.com.pl eller genom att klicka på ”avsluta prenumeration”. Därefter kommer vi att behålla uppgifterna under en bestämd tid men inte skicka några flera brev.

2. För att rekrytera anställda
Vi samlar in uppgifter om de som söker arbete på Totem.com.pl. Det gör vi genom mejl, olika sidor och rekryteringssidor.
Syftet är att få folk till vårt företag. Att delta i rekrytering och lämna sina uppgifter är frivilligt.
Lagrummet här är medgivande från dem som lämnar sina CV. Dessa uppgifter makuleras 2 år efter rekrytering.

3. Att hjälpa kunder och utföra deras beställningar
Vi bearbetar uppgifter från individuella kunder, företag och leverantörer. Uppgifter samlas från: registrering i vår service printonline.totem.com.pl, e-mail och samarbete med våra leverantörer.
Lagrummet är nödvändighet att kunna utföra vårt arbete enligt avtal samt Totems bästa för att kunna uppfylla bokföringskrav och eventuellt gå vidare för att kräva betalning.
Att lämna sina uppgifter är frivilligt men nödvändigt för att vi ska kunna utföra vår verksamhet. Dessa uppgifter förvaras under den tid som låter oss bevaka och kräva betalning för utfört arbete eller skydda oss från kundens krav respektive under den tid som krävs i bokföringslagen; det längsta tidsrummet gäller.

4. Att optimera och marknadsföra digitalt
När man besöker vår sida samlas automatiskt följande uppgifter in: IP-adress, operativsystem, söktjänst och domän. De används för att sammanställa besöksstatistik, vilket hjälper oss att förbättra vår sida, analysera ifall det inte finns fel osv. Vi använder cookies som är små textfiler placerade i användarens dator. Cookies är nuförtiden standard i de flesta webbplatser. Om man inte vill ta emot cookies kan man själv styra det i sin webbläsare.
Innan man kommer in på vår sida måste man godkänna cookies annars kan vissa funktioner ligga nere. Om man vill dra tillbaka sitt godkännande för cookies gör man det i cache-minnet.

Mottagare av dina uppgifter
Vi säljer inte dina uppgifter, vi tillåter ingen annan använda dem om det inte är lagligt befogat.
För att vårt företag ska kunna fungera använder vi oss av leverantörer (data, logistik, post m.fl.). och de kan bearbeta våra kunders uppgifter.
Vissa av våra leverantörer arbetar i länder utanför Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet. Dina uppgifter kan bearbetas där men på laglig grund.

Dina rättigheter
Enligt gällande lag har du rätt att kräva tillgång till dina personuppgifter, att rätta dem, ta bort dem, begränsa deras bearbetning och rätt att föra dem vidare.
Du har också rätt att klaga hos Datainspektionen i Polen (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

Dina personuppgifter administreras av:
TOTEM.COM.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA
KOMANDYTOWA, UL. JACEWSKA 89, 88-100 INOWROCŁAW. POLSKA
e-mail: rodo@totem.com.pl