Kontakta oss

24.02.2017

Océ ProStream – snart installerar vi nästa system

Snart kommer vi att installera ett nytt system!
Det blir Océ ProStream, Canons senaste teknologi, som möjliggör högkvalitativt digitaltryck med hjälp av pigmentbläck på olika underlag som bestrukna och obestrukna papper, blanka eller matta, med en hastighet av 80 m/min. eller 1,076 A4 per minut. Tack vare en ny generation av piezoelektriska tryckhuvuden som utnyttjar drop-on-demand kan maskinen trycka detaljrikt, med smidiga övergångar mellan olika färgtoner, med tillräckligt färgmättnad och samtidigt använda bläck på ett ekonomiskt sätt. Det är värt att betona att i den nya maskinen är kan färgomfånget jämföras med eller t o m överträffa det i offsettryck. Installering av pressen på Totem sker under de kommande månaderna.
På bilden Peter Wolff – Senior Director, Commercial Printers&Production CANON och Michał Rejnowski, VD Totem.com.pl på Hunkeler Innovationdays 2017, Luzern